RSS Feeds

Tuesday, March 30, 2010

Layan...

Kepala hari ni agak kureng sikit... di tambah pulak dgn badan yang penat. Apa taknya, since morning ke hulu ke hilir... macam2 ade keja yang dibuat!

Tapi malam , sempak gak i and Lisa nengok Cd "Adnan Sempit"... poyo betul citer tu.. hero dan heroinnya nya memang yang i minat, si Saheizy Sam (bagi i acting dia superb) dan Intan Ladyana (sebab dia puteh gebu)..

Walaupun citer tu kelakar sampai i and Lisa gelak terbahak-bahak, tapi banyak good message yang tersurat dan tersirat didalamnya... tentang the power of love, mat rempit, kawan makan kawan, kawan sejati, dll...

Tapi, lepas habis je citer tu, si Lisa dah bercakap dgn i, guna perkataan 'wa' dan 'lu' je.. siap gaya2 macam mat rempit tu lagi... i apa lagi, layan je dia balik! Just nak bagi dia feel... sekali sekala, apa salahnya kan.. nak protokol selalu pun boring gak kan!

Pada yang boring, tension2 tu, layan je citer ni... otak pun nak berehat gak!

No comments:

Post a Comment