RSS Feeds

Thursday, March 18, 2010

Bukan Senang...

Balik je kerja lepas dua hari cuti, memang rase nak giler je... meja penuh dengan dokumen2 dan surat2 yang perlukan perhatian...tu belum campur dengan email yang penuh kat inbox. Telefon i kat atas meja tu pulak asyik kring..kring.. je.. Telefon colleague kat sebelah meja lagi..HP lagi! Argh............

Sekarang ni memang busy.. apa taknya, kena cover 4 orang punya kerja dalam satu masa... kadang2 tu rasa tension dan stress jugak..

Itu bab keja, belum lagi masuk bab bisnes, personal, family, parents, dll..rasa2nya 2 tangan ni tak cukup nak buat tu semua...

So, blog ni tempat nak release tension... take 5 kata org puteh!

Bukan senang kan... that's called LIFE..

But I'm looking for a meaningful and beautiful life..

No comments:

Post a Comment