RSS Feeds

Wednesday, March 10, 2010

Salam dari perantauan...

Pagi ni, masa terjaga je dari tidur, kepala masih weng lagi.. ikutkan hati nak EL je.. tapi bila fikir2kan keja kat ofis yang byk tu, maka bangun jugaklah.

Sampai je kat ofis, as usual open e-mail dulu.. nie kira sessi panaskan badan! Tiba2 ternampak satu email dari kawan yang jauh..dari Leeds. Dah lama tak dengar khabar berita dr dia.. Happy nya ada kawan jauh yang masih ingatkan kite kat sini..friendship never end ...

Kawan tu nama Mujahid, staff Telekom.. he and wife further study there. Dulu masa dia kat sini, banyaklah tolong i, sampai lah jadi kawan...

Masa reply email dia tadi, tak sempat nak tanya banyak, sebab kerja2 yang menunggu ni.. Tiba2 i jadi sibuk pulak sekarang ni..

No comments:

Post a Comment