RSS Feeds

Saturday, March 6, 2010

Melawat Ila di KPJ

Malam semalam, kami went to KPJ visit Ila... Dah 2 mlam dia stay kat wad tu. Ila masih weak lagi and blood count dia go down to 94. According to Dr. normal blood count is above 150.
So, Dr. advised her to drinks a lot of water. So hubby dia bought 100 plus, banyak… till Ila cakap “eeiii!aku dah tak larat nak minum lagi ni..”

Sempat gak i suruh ila pose…


i pun nak interframe gak!



Si Lisa and anak Ila, Kak Sha pun nak pose same...



Ila wpun sakit camtu, stil worried about abang n kak sha. They both will start exam next week. Normally Ila akan sit down with them buat revision. Ni dah kat wad ni nak sit apa? But I told Ila, don’t think so much. Yang penting dia kena sihat dulu..

i told Ila “u nak worry apa? Abang n kak sha kan dah guna Score A. That portal can help them. U believed me”. Then Ila realized that … goodkan ade Score A!

Tapi abang n kak sha tetap bring school homework mereka masa visit mamanya.. apa lagi bang Dek lah target diorang!




Kak Sha sampai kena buat kat lantai..yang dua budak kecik tu, Lisa n Zara sibuk mengacau..

Kami kat sana till 11.30 mlam. Biasalah tu, if kami group2 ladies dah berjumpa. Banyak nak share citer2 hal keja, personal n mcm2 lagila..

Zara n Lisa dah lapar time tu..

Finally we open table kat kedai mamak.. makan2
And reach home around 1am..

So tired but happy dapat gather with all family members. Only pitty kat Ila, tido kat KPJ tu..
Cepat sembuh n balik Ila, we all tak cukup korum la ni..

No comments:

Post a Comment