RSS Feeds

Monday, March 22, 2010

Citer Hantu

Petang semalam, sambil santai2, temankan la si Lisa watch movie Indon citer Hantu kat TV3... dia kalau citer2 mcm ni, alamat tak lepas nyawa i dibuatnya. Dia takut tapi nak jugak tengok.

Citernya tentang seorang perempuan yang takde anak, mati, jadi hantu dan akan mengambil budak2 kecil yang menangis dan ditinggalkan kat luar rumah atau dikurung dalam bilik oleh ibu, bapa atau bibik mereka. Hantu ni pulak ambil budak2 bukan pada waktu malam je, waktu siang pun jadi gak!

oklah citer tu, banyak pengajaran dan nilai2 murninya.. patutnya parents pun kena tengok.. Yang tak bestnya bila si lisa jadi bertambah takut and si ayahnya asyik nak marah je. Bang Dek dia memang tak suka i n Lisa tengok citer hantu, sebab dia kata nanti kitorang berdua jadi orang gila, dalam rumah hari siang pun takut..

So, rumah double storey, jadi si Lisa takkan berani nak naik or turun without i. Masaklah lah i dia menyalak suruh temankan dia.. nak masuk bilik air pun nak teman..

Yang bestnya pulak, dia jadi terlebih...... baik.. sebab takut kena tinggal kat luar dan diambil oleh 'Wewe Gombel"

Hihihi... cian Lisa..

1 comment:

Sue said...

sue pon tengok cite tu. ada pengajaran jugak la cite tu kan.. hehe tp nama dia kelakar la. wewe gombel!

Post a Comment