RSS Feeds

Sunday, March 28, 2010

No Sweat!


Dalam bilik bang Dek now dah ada deodorant baru!

Adidas Action 3.

Before this, dia guna brand lain.. so baru2 ni i suggest kat dia this Adidas brand. Gamaknya bukan senang nak suruh dia tukar. Finaly, i just bought 1 for him and ask him to try first.

Kerja bang Dek as a discipline teacher memang memerlukan dia bergerak ke sana ke mari... memang kalau bawah lengan tu tak basah, tak sah namanya!

Tambah2 pulak sekarang ni, balik je dari sekolah petang, nak kena ajar tuition class, then jumpa bisnes prospek yang kadangkala tu sampai awal pagi kat kedai mamak yang takde aircond ... Can u imagine, how sweat he is?

Jadi, dengan adanya Adidas Action 3 yang akan melindungi kita dari berpeluh melebihi 24 jam… bermakna, amat berguna bagi bang Dek yang terpaksa bergerak dari tengahari hinggalah ke awal pagi tu.. tambah2 lagi dalam cuaca yang panas sekarang ni.

Till to date, he fully satisfied with this Adidas Action 3, and I'm happy with that. Memang perangai i, lebih suka pada benda2 yang branded ni. Tambah2 pula bila tau yang Adidas Action 3 tiada alkohol dan memudahkan orang2 yang beragama Islam untuk beribadat tanpa nak ragu2 lagi.

Cikgu mestilah berpenampilan dan free odour kan! barulah anak2 murid suka nak dekat ...


Next i nak introduce this brand to my brothers and collegues. Also to my face book friends. Kepada yang belum mencuba, cubalah sendiri dan rasakan kesannya! Thanks Adidas Action 3.. U make my hubby more confident!
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

No comments:

Post a Comment