RSS Feeds

Friday, March 19, 2010

Mission Complete...

Semalam, sempat tulis dlm FB yang hari ni i cuti coz ada misi yang perlu dicompletekan. After that, kawan2 start asking apa misi tu? mcm serius je bunyinya! But I'm not reveal it to them at all...

Disebabkan misi tu, pagi ni  i, bang dek and Lisa have to wake up as early as 5.30 pagi. Pagi tu!, malasnya.., tapi gagahkan jugak bangun. Nasib Lisa tak meragam..

Jam 6.30 pagi bertolak dr. rumah. Selepas melilau mencari tempat, sampai jugaklah kat tempat dituju pada jam 6.55 pagi. Masa tu org yang menunggu dah ade dlam 5 orang. Fuhh, lega... So, terus duduk kat kerusi yang sediakan kat situ. Makin lama orang makin ramai datang...

Pintu pejabat tu open at 7.30 pagi. When orang yang tukang bukak pintu tu datang, mereka2 yang duduk tadi tu terus bangun meluru kat pintu. Ha! mcm ni ke cara diorang ni? i terus jadi bengang.. dgn badan i yang kecik ni terus je meluru menyelit je kat celah2 orang2 tu. Mana boleh jadi mcm ni... mereka datang lewat drpd kita, tapi nak kedepan pulak.. Bodoh  (sori!!!)punya orang! memang takde perasaan! Rase nak je i kaki2, tangan2kan org2 yang takde perasaaan tu.. eiii..geramnya. Mcm ni ke orang Malaysia?????????

After 2 jam tersadai kat situ, siaplah misi i tu. Syukur Alhamdulillah...berbaloi bangun awal pagi tadi.

Tulah citer pagi ni..Planning going abroad, so kenalah buat pasport! 

Lisa happy sangat bila dia pun ada Pasport cam mummy dan ayah...

Kawan2, dah terjawabkan...


No comments:

Post a Comment