RSS Feeds

Sunday, April 4, 2010

Mana satu nak buat ni!

Lately, i memang overload... dari segenap segi.. so bersegi-segilah kat dalam kepala ni nak dibahagi-bahagikan beban tugas dan tanggungjawab. Tu yang takde new post kat blog ni...

Semalam dah habis satu hari dengan aktiviti luar... dari 12 tengahari till 2 pagi! Nantilah citer apa yang berlaku k...

Pagi Ahad ni pulak, bangun2 je dah pikir nak kemas rumah, nak send  cabinet for my friend yang nak bukak kedai, nak baca buku, family gathering petang nanti, dan mcm2 lagilah... Opps lupa pulak nak bagitau satu lagi... cuba teka apa dia? Jawapannya adalah Anugerah Bintang Popular Berita harian! Every year i skip program ni, tapi tonite Lisa kata dia nak watch the program... so layan jelah, maybe sambil baca buku kot.

Sebut bab baca buku ni, now kena baca buku MALAYSIA KITA... tebal giler tu.. pada siapa2 yang tal pernah see buku tu, so mcm kat sebelah ni k... 


Ni dah ada breakfast call... mum ajak breakfast, dia dah buat nasi goreng and air kopi panas... wow bestnyer... apa lagi, chow dulu....

No comments:

Post a Comment