RSS Feeds

Thursday, March 4, 2010

Nak jadi Puteri..


Tiba2 je petang tadi, odw back home from Kumon class, si lisa tanya aku..

Mi, Lisa rasa nak tukar namalah..
nak tukar nama apa?
nama Lisa lah Mi.. Lisa nak nama Puteri.
Puteri apa?
Macam kawan Lisa, Puteri Umaira tu. Cikgu kata bila dia kahwin nanti, dia akan jadi "Puteri"! Kenapa dulu Mummy tak letak nama Lisa ni Puteri?
Ye ke cikgu cakap mcm tu?
Betul Mi..
Takdelah..cikgu bohong je tu..

See my daughter, dia dah terpengaruh dgn. ckp cikgu dia tu... then mcm2la dia tanya aku perihal puteri2 ni.. naik pening gak aku nak menjawabnya...dahlah penat giler masa tu.

Nasib baiklah ada gambar dia masa last year, yang ala2 Puteri. Dah tunjuk kat dia and promise nak letak dlam blog ni, baru dia calm down..

Alahai Puteri Mummy yang sorang ni... macam2!

No comments:

Post a Comment