RSS Feeds

Friday, April 30, 2010

Take jap beramai-ramai...

Tadi, lepas bang Dek balik dari tuisyen, kami terus pergi ke klinik untuk ambil jap. Jam masa tu dah hampir pukul 10 malam.

Lisa so excited nak take jap, tapi bila Dr. tanya sape yang nak dulu, dia terus jawap "mummy dulu.."

i taklah takut sangat, tapi serun jugak rasanya... sbab dah lama tak rasa tusukan jarum tu..huhu...

Syukur, i dah lepas... Second giliran bang Dek pulak. Jugak ok...

Tiba giliran si kecik ni...

muka dia mcm ni, tak tau apa feel dia....


time ni, dia mcm tahan je nafas...


jarum pun nak sampai...dia pandang je muka i dan ayahnya...


Syukur... dia tersenyum lebar sampai nampak giginya yang 'rongak' tu hehe...

Itulah pengalaman kami masa take jap H1N1 + flu before fly to HK next week. Semoga kami semua berada dalam keadaan sihat selama berada di sana... Amin.

No comments:

Post a Comment