RSS Feeds

Saturday, May 1, 2010

Jalan-jalan 1 May 2010

Pagi je kami dah keluar dari rumah... terus tuju ke Jusco Balakong. Walaupun masih awal, tapi dah ramai orang kat sana. Berpusing-pusing gak bang Dek cari parking.

Hari ni plan nak cari sikit lagi barang2 untuk ke HK. Syukur, apa yang kami nak beli, dapat...

i sempat gak beli satu benda yang dah lama i idamkan... Kalau ikutkan dah boleh beli benda tu, tapi masih tiada keberanian untuk mencuba...

Kali ni, rasanya dah cukup berani, so sambar je satu...
Before this, i suka sgt tengok orang pakai kasut warna merah, tapi i takut nak cuba. But now, i nak cuba jugak! Tapi i beli yang biasa2nya je dulu... takut if buy yang branded kang tak terpakai la pulak...

Kat HK nanti, fikir nak buy handbag kaler merah la pulak... barulah sedondon kan!. Tapi i fikir tak perlu nak sedondon2 ni kan.. kaki kita suka hati kitalah nak pakai kaler apa, betul tak?

After finish kat Jusco, ingat nak singgah rumah mother in-law, tapi mak takde kat rumah pulak. mak ikut anak perempuannya ke KL. So , bang Dek terus decide nak balik rumah...

Odw back, tiba2 bang Dek tukar haluan. He terus drive ke Bukit Mahkota Cheras, sebab Jusco baru buka kat sana. He said, just nak survey je... Sampai kat sana, really rami orang till no parking at all. Kereta2 menirai paking kat tepi2 jalan. So, kami tak singgah pun... Cuaca panas sangat and i tak willing nak menapak jauh2...

tapi i sempat...


Sampai je kat rumah, dah jam 4 petang. Lepas solat Zohor danAsar, terus zzzzzzzzzzzzzzzzz.... penat!

Kena rehat dulu, sebab malam nanti nak keluar lagi... adik i nak belanja makan.
Free always nice!

1 comment:

.:.Chacha's Heavens.:. said...

hi! jusco balakong mmg slalu sesak. tp lg best n besar drp equine. huhu. bila nk ke HK? chantek kasut merah itu. ^_^

Post a Comment