RSS Feeds

Sunday, April 11, 2010

Shopping Baju Raya

Euro Moda now ada sale!  So, apa lagi? fikir nak cari baju raya lah... 

Pagi tadi, jam 10.30  dah keluar , terus je ke Euro Moda Metro Point Kajang. Ini kali keempat i ke kedai kain. Sebelum ni dah dapat cari 3 pasang kat Jakel Seremban dan KL. So teringin pulak nak survey kain kat Kajang tu.

Dapatlah cari sepasang lagi untuk cukupkan baju2 raya... Ikutkan hati nak beli lagi banyak, sebab nampak cantik je semua kain2 tu. Tapi tak baikkan membazir.. cukuplah tu.. baju 2 tahun lepas pun ada yang tak lunyai dipakai lagi...

Pilih punya pilih, nilah warna2 kain pilihan i... dah habis cantik rasanya tu! Tapi bila tengok2 balik semua  kain2 tu, nampak almost dalam group pink kaler.. Alamatnya tema pink lah hari raya tahun ni.

Keluar je dari kedai kain, terus go makan... today Lisa and bang Dek choose BBQ Chicken... Not bad fast food restaurant ni... tempatnya selesa and bersih. Zara and family pun join sekali... Lisa apa lagi, happy sakanlah dia...

Air coklatnya dap..dap..dap.., tapi air bandung kureng sikit...

Lisa order ayam n fries, 

Bang Dek pulak as usual mesti nak makan nasi.. I tak order pun, just share with Lisa.

Odw back sempat pulak singgah kat kedai perabut.. waduh2... menarik perabutnya... think nak purchase for raya..

Sampai je kat rumah, dah penat giler... penat semalam exam pun tak habis lagi sebenarnya! Later I story experience exam semalam k...

No comments:

Post a Comment