RSS Feeds

Monday, April 26, 2010

Menghantar Cik Avan...

Selalunya pagi2 hanya nak send barang2Lisa ke rumah Kak Nab dan hantar Lisa ke tadika je... tapi pagi ni ada pulak benda lain yang nak dihantar!

Tiba2 je cik Avan kata dia dah tak larat...nak kena hantar pergi klinik.... argghhh tensionnya i. Bang Dek tak boleh nak tolong la pulak pagi ni...

Nak tak nak, i bawaklah jugak cik Avan. kang kalau ditunggu2 lagi, takut dia sakit teruk la pulak. Nasib baiklah klinik yang cik Avan selalu pegi tu bukak seawal 8.30 pagi. Sampai2 je kat sana, cik Avan dapat no. 1. Wah lega bangat!

Tapi cik Avan ni punya sakit, bukan boleh sekejap nak rectify.. makan jam jugaklah... nasiblah i bring notebook ni, so tu yang dapat buat lintas langsung ni.. he he he...

Finally, cik Avan dah sihat seperti sedia kala... so dia akan boleh meneruskan perkhidmatannya pada i, selaku cik puannya!

Cik Avan pun bersyukur dia dah sihat cepat, tak payahlah dia nak tinggal sorang2 kat klinik ni... 

Dalam i sibuk2 ni, Cik Avan kata dia pun nak pose gak mcm yang si lisa selalu buat tu, mengadakan! Tapi takpelah, bagi dia chance kali ni...

                                                                      Nilah cik Avan...

No comments:

Post a Comment