RSS Feeds

Tuesday, April 27, 2010

Gelagat our lovely daughters di Ikea...

Beginilah gelagat Lisa & Zara di Ikea...

Ini first time Lisa dapat main dengan bola yang banyak ni. before this i tak benarkan, sebab phobia dengan 1 email yang i terima dulu yg mengatakan bahawa di bawah bola2 tu terdapat seekor ular dan telah menggigit kaki salah seorang budak yang bermain kat situ! Tapi kisah tu bukan kat Ikea tau!

Masa ni si Zara bengang giler, sampai she duduk atas lantai. She tak dapat join Lisa coz umur tak cukup 3 years. Pitty her...


Lisa happy giler dapat berposing dengan kasut Croc yang besar ni...

Dua2 suka bila dapat pakai sarung tangan 'giant' ni...

Bersalam-salaman...

Bermaaf- maafan.....

Ni kat tempat toys... bermain sambil berposing...


"Lisa, mummy sayang nak bagi Lisa besar..." huhuhu....


Dah dapat kawan, lagi leka mereka bermain...

Ni masa kat dalam tempat tukar pampers Zara...

Mereka berposing sementara menunggu makanan sampai... see how Zara try to follow gaya si Lisa tu!

Disebabkan kami semua lapar sangat dan sedap menikmati hidangan, so tak de sape yang nak take photo...

Just bunyi nyum..nyum..nyum..

No comments:

Post a Comment