RSS Feeds

Saturday, April 24, 2010

1 U

Hari ni i dan Lisa menghabiskan masa kat 1 U. Abang Dek pagi lagi dah keluar sebab hari ni dia ada aktiviti Kem Bistari Solat kat sekolah till tengahari... then he needs to go to Shah Alam for Mesyuarat Persatuan Sejarah Negeri Selangor.

We reach 1 U at about 1.30pm. Sampai2 je terus pegi makan, coz adik i, her friend and Lisa dah lapar sesangat. They finally choosed McD for lunch...

Saat2 Lisa menikmati Mc Chicken nya...
                                                       senyum lebar sebab dapat makan...


                                                       perasan tak rambut Lisa dah curl!

                                                                       Lisa & uncle Lim

Perut dah kenyang, so we start jalan2... Actually hari ni kami nak cari jeans, baju and sport shoes for vacation nanti. So first we went to Levis shop, and dapatlah cari 2 helai jeans. Disebabkan i ni tak tinggi, so dua2 jeans kena alter and it took about 2 hrs.

Next we go to kedai kasut... if i tak silap, hari ni we visited more than 10 kedai. Try punya try punya try, satu pun tak beli!!!!!!!!!. Bila fikir2kan balik, rasa buang masa giler2 je...

In between, kami singgah jugak kat kedai2 baju.. adik i dapatlah beli baju yang dia nak. i sempat gak sambar 2 t-shirt for bang Dek.

During kami pilih pakaian dalam, see apa yang Lisa buat...


                                                 "mummy, tangan patung dah tercabut!"

Lisa sempat gaklah main2 kat situ...





                                                with mummy before menaiki animal train

                                                             Posing lagi dekat A & W...



Dah jalan2, main2, "mummy i'm hungry"...
Ni merupakan burgernya yang kedua.... kat dalam kereta je, sebab masa tu dah jam 6.30 petang.




We reach home at 8.00pm. Penat... but feel good sebab dapat gembirakan Lisa. Sesungguhnya kegembiraannya adalah suatu kebahagiaan buatku...

No comments:

Post a Comment