RSS Feeds

Sunday, July 25, 2010

Tak de Kawan...

Weekend ni Lisa tak de kawannnn...

Kak Sha dan Abang holiday in Bandung...

Yaya dan Aisy pun tak balik minggu ni...

I dan bang Dek sibuk dengan dunia masing2...

So, she just completekan kindergarten homework, Kumon Sheets and do revision...

Masa2 senggang she watching movie "Lu pikirla sendiri"... CD beli kat pasar malam je. Tergelak2 lah dia sorang2 melihat gelagat Nabil tu...

Itu semua dia can survive alone... but bab main old maid, i lah yang jadi mangsanya... Dalam satu hari ni dah berapa round main dengan dia. She bukan faham mummynya ni sibuk and byk benda nak buat...

Looking that she's need a friend, I've to sacrifice...

Semalam, for the first time Bang Dek bawak dia naik motor pergi ke Semenyih... At first I marah jugak dengan Bang Dek. I memang tak benarkan Lisa naik motor kat Jalan raya. Mentang2lah I kerja semalam, so dia dah bawak anak dare nya tu ronda2...

Hari ni, Bang Dek bawak kami pergi teman dia menderma darah. So, itulah aktiviti yang sempat kami lakukan...

No comments:

Post a Comment