RSS Feeds

Sunday, July 11, 2010

Tag! About your Blog.

1. Apakah nama blog anda dan kenapa anda memilih nama itu?
Colours of Life. Sebab hari2 kita berhadapan, melihat, mendengar dan berbicara tentang kehidupan... kehidupan pula penuh dengan suka, duka, tangis, tawa dan segalanya... itulah warna2 kehidupan.


2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
http://www.lisa-coloursoflife.blogspot.com/. Jawapannya dah tulis kat atas tu, cuma add my daughter's name.

3. Apakah method penulisan dalam blog anda?
I tak limitkan method penulisan. Meaning ikut suka2 hati i je nak tulis apa pun... yang pentingnya setiap yang ditulis itu adalah kehidupan...

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
Never, lagipun baru je bermula kan.... hope biarlah blog ni remain forever, as it is consider a diary as well...

5. Pernah tak ahli keluarga anda membaca blog anda dan apa kata mereka
All my sisters, hubby and Lisa read my blog. So far so good and they all very supportive. In family, only i yang ada blog...

6. Apakah perasaan anda apabila orang lain mengatakan bahawa anda punya blog ini buruk sedangkan masih ada yang mengatakan blog anda cantik?
Pada yang memuji, tq and syukur alhamdulillah. Pada yang mengeji, itu hak anda kan... I yang mostly always in tve thingking tak nak bother pada benda2 yang tak mendatangkan faedah ini. But I'm welcome a good comment from readers outside there.

7. Bilakah anda mula mempunyai blog?
2009.


8. Siapakah orang pertama yang mengetahui anda mempunyai blog?
Hubby

9. Apa perasaan anda apabila orang mengatakan tentang blog anda di sekolah/universiti/tempat kerja?
Bagus tu! maksudnya mereka dah visit blog i ni.

10. 10 orang untuk di-tag
Wah ramai tu? tak tahu pulak sape yang nak di tag ni...
but in mind..
Rini
Sue
Meri
Rai

n sape2 nak buat silakan lahh~


Cha, dah selesai pun... bagus gak buat benda2 mcm ni sekali-sekala kan.

Dalam kehidupan, mesti cuba segalanya...

Barulah terasa manisnya...

No comments:

Post a Comment