RSS Feeds

Thursday, May 13, 2010

Lisa suka tak ingat...

Just now, odw back from my mum house, as usual we listening radio Hot FM. Before iklan, Ikhwan and Anne bagi contact nombor so that pendengar2 boleh call them. I pulak terus je dial nombor tu and pass hp to Lisa.

Quite sometimes she waiting until she started talking with someone. At first i tak percaya sangat yang dia sedang online dengan mereka, until lah i dengar sendiri suara si Lisa bercakap dengan Anne dan ikhwan after that kat radio.

Masa dengar tu, i got surprised and si Lisa pulak tersengih2 je... Balik je ayah dari kelas tuition, terus she update yang suara dia keluar kat radio Hot FM tadi...

Dalam suka tu ada jugak concern nya... "macam mana ni Mi, Lisa malulah kalau kawan2 Lisa dengar suara Lisa tadi"... ???????????????

This is consider a sweets memori for her... i biarkan je dia suka tak ingat tu! Senyumnya dah sampai kat telinga la ni!

We layan je...

** For Anne dan ikhwan (if you terbaca post i ni), thanks for make Lisa happy. Dasyatlah soalan cepumas yang you all berikan kat dia!

3 comments:

littlemissannie said...

hi enis..
first of all, tq so much for listenin to hotfm zon. actually, jarang dapat caller yang cute2 cam ur daughter..banyak cakap plak tu..i will not be on air dis 15 mei..(birthday lisa sama dengan my brother)hehe..i dengan ikhwan nak wish in advance happy birthday to lisa ok.. :)

anne

Enis said...

Hi Anne, Thx for visit. On behalf of Lisa, thx for the wishes. She sure happy giler nanti :).

zue said...

wow! so sweetttttt! Lisa? im so jeolous wit u!!!!

Anne, i likes ur style n ur voice :)

Post a Comment