RSS Feeds

Tuesday, May 18, 2010

Sararisa-crafts Giveaway

Pagi ni, bangun je badan dah rasa 'asam-asam'.. Lisa pun kata dia rasa cam tu gak...heheheh...

but, tetap sorang ke tadika dan sorang lagi ke tempat kerja.

nengok je meja kerja, dah rasa pening and nak muntah...mcm2 kerja nak disettlekan...arggghhhhhhhhhhh...

Ambil je minyak angin, buh kat kening and belakang tengkuk and terus layan blog kawan2...

so, kat blog cik Rinie, baca post dia tentang blog 'handmade by sararisa"... terus i jatuh cinta! i memang suka blog2 mcm ni...feel refresh...

Cik Sara kite ni nak buat giveaway sempena b'day dia nanti... respectla org2 yg full dengan creativity ni... so mcm i yang kayu ni, boleh jadi fan je lah..

nak tahu hadiah dia pe? mcm2 ada. antara hadiah yg menanti:

~ 1 helai tudung bawal korea
~ 1 pek DIY felt (card holder)
~ 1 framed quilling pattern
~ 1 pc felt hp strap
~ fridge magnet - london
~ 12pc novelty button
~ 20pc button
~ 6pc crystall heart shape
~ 4pc crochet flower
~20pc pearl flatback heart
~ 3pc emblishment flower

jadinya...terus je join as a follower and link blog dia kat blog i..senang nak tengok hari2 hasil kreativity cik Sara ni...

currently, i dah ada kwn2 baru cam Chacha, si Anggerik and Sara... you all make my life more colourfull & beautiful..tq so much...

for Sara, wishing you advanced Happy Birthday... Semoga segalanya yang terbaik adalah menjadi milikmu...

sape2 yg nak joint, cpt pi terjah blog Sara ye. tarikh tutup18 MAY 2010 pada pukul 8mlm. ada masa lagi ni. Meet sara at http://sararisa-craft.blogspot.com

chow chin chow...

nak sambung keja balik....

1 comment:

zue said...

mE ToO! asam-asam pedas keladi :p

Post a Comment