RSS Feeds

Tuesday, May 11, 2010

Singgah kejap...

Lama rasanya tak singgah di sini, walaupun sbenarnya baru dalam seminggu... Sebelum and selepas ke HK, life semacam je busynya. Banyak yang nak di updte kat blog ni, tapi masih tak berkesempatan. Otak sekarang ni ligat berfikir tentang kerja2 yang tertangguh kat ofis tu, setelah 7 hari ditinggalkan! Sure esok pecah kepala and lenguh2 tngan dan pinggang and juling2 bijik mata mengadap komputer tu... but i really miss my working table...

Tadi pun, boss dah call tanya itu dan ini... penting ke i ni? Penting la kot!

Lisa dah demam la pulak... malam tadi dia meragam and tak tido langsung... same to me...huhuhu....

Hari ni cuti coz nak ensure dia sihat, coming friday dah exam. She nak dapat no. 1. Previously she got no. 3. Mummy pun kira week exam la ni...

No comments:

Post a Comment