RSS Feeds

Sunday, May 2, 2010

Po' Sen

First of all, i would like to say thanks to my sister Zu, or nama glamournya "Bu"... sebab dinner kami pada 1 Mei tu ditaja oleh beliau...

Ni 'port' baru bagi kami, tak pernah ke sini sebelumnya... So, excited jugaklah!


Kak Sha join kami pada malam tu. She & Lisa order mee hoon goreng je... Nenek pun choose menu yg sama dengan cucu2nya tu.


i and "Umi" (my younger sister), choose menu mee gak, tapi tom yam kuahnya...hehehe...


Zu makan nasi putih dan sup tulang. Dah 2 hari tak makan nasi katanya! Bang Dek as usual, pilih favourite food dia.. nasi putih & daging masak merah...


Kak Sha, belasah air cukup2... "kita haus lah mak dek!"...


Sedap tak sedap, belakang citer. Yang pentingnya, syukur sebab perut dah kenyang...

Plan asal nak makan sea food, tapi bila mengenangkan majoriti yang ada 'ratu allergic' , cancell!

No comments:

Post a Comment