RSS Feeds

Friday, February 4, 2011

Happy CNY 2011

Semalam, i tak berapa sihat...
since 3am, kena selsema teruk.
hidung blocked dan susah nak tidur
pukul 6 pagi barulah terasa mengantuk.
bangun2 je,
12pm!!!
Kepala masih berat dan selsema masih lagi :(

Tu yang tak sempat nak wish rakan2 yang celebrate CNY
so, disini saya nak wish "Gong Xi Fa Chai"
pada
Janice, Abby, Lee Lian, June, Ong See Hiang, Ms. Chin, Wee, CSTan, Tan Weng Li,
Ms. Lee Lee, Fong Yoke Lian, YAF, TLK,
dan semua yang mengenali sayalah...
(sorry kalau ada yang tak tersebut nama...)

So, semalam tak buat apa2 pun...
lepak je kat rumah mak.
Malam, cik Melur ajak keluar minum
so, kami keluar lah kejap
but meeting pompuan2 je!




Sampai rumah pun dah hampir jam 11 malam
Lisa terus on tv nak tengok CJ7.
ni dah kali keempat kot dia tengok
tapi dia tetap tak jemu2...
Mummy nya pun terpaksalah sekali terjebak!
coz Lisa mesti nak berteman,
tak ikutkan, merajuk pulak "anak kucing" ni.

Habis citer tu,
She terus gi bilik dia dan ambik "budak" tu dan bawak tidur
sampai i menulis ni pun
"budak" tu tetap kat sisi dia...



"mummy, Lisa harap esok pagi bila Lisa bangun, "budak" ni hidup"...

Kalaulah "budak" tu betul2 hidup!

No comments:

Post a Comment