RSS Feeds

Friday, January 21, 2011

Ha..ha..ha...

Masa kat kedai;

"Ni mummy lah punya pasal ni...
tengok ayah tu dah tak hensem...
dah macam muka Fendi!..."

Masa malam sebelum tidur...dalam suram cahaya;

"Tengok tu Mi, toyol sedang berjalan-jalan dalam rumah,
Lisa takut nanti tumbuh tanduk dua je...

Semalam, masa bang dek gunting rambut, bising mulut si Lisa kata ayah dah tak hensem dan salahkan i sebab suruh bang dek potong mata satu!

Tak cukup dengan tu, dia siap gelak terbahak-bahak lagi, geli sangat hati dia kot tengok kepala bang dek. I pun turut sama ., sampai susah kitorang nak stop gelak. Nasib baik masa tu takde orang lain.

Bagi Lisa, this is a first time dia lihat ayah rambut pesen tu, but for mummy dah biasa. Meaning dah hampir 7 tahun bang dek tak potong rambut gitu...

Honestly speaking, mummy suka ayah rambut pendek. Rimaslah orang lelaki rambut sebeban atas kepala ni!



Kan lebih kemas macam ni, tambah2 pulak ayah tu kan cikgu disiplin!

1 comment:

zue said...

muahhaahahaa..macam banduan pencen!

Post a Comment