RSS Feeds

Tuesday, January 25, 2011

Hilang Ditelan Zaman...

Blog baru yang i follow...

Mengenalinya semenjak keluar dari perut ibunya hinggalah ke saat ini...

Membaca post2nya membawa kita mengimbau masa2 lampau... dimana memori suka, duka, pahit dan manis terlakar di sana...

Postnya yang terbaru boleh membuatkan "kami" semua akan tersenyum hingga ke telinga!

Wah..wah..wah..cik abang, pandainya mencuri tumpuan kami!

Rasa nak kembali jer ke zaman itu... Actually kereta tu, daddy beli untuk mama Intan, but we all share2 lah main.

"Lisa sayang, cuba teka mana satu mummy..."

Mummy, Daddy, Makcik Intan dan Pakcik Syed mesti senyum sekali lihat gambar2 tu...

"Dr. Fairus, ada masa try to find Kak Ita dan siblingnya tu. Ingat tak lagi pada abang Dan, Man dan Mi. Juga pada Cik Mah dan Pakcik Mail. Really want to see them...if possible..."

2 comments:

Syed Fairus said...

Enis, baik-baik. Nanti Polis trafik datang rumah korang hantar surat saman...

zue said...

Wow! amazing race :) so sweetZzz!

Post a Comment