RSS Feeds

Sunday, January 23, 2011

Our breakfast today...

Masukkan 2 keping tahu di dalam minyak panas

sambil tu...

Parut timun,
Celur Taugeh

next stove,

panaskan kuah kacang (cooked by me yesterday under mummy supervision...)

Keluarkan tahu yang dah masak, and cut them into a small pieces (so hot! ni yg malas masak ni...)

Finally, celurkan yellow mi

taraaaaaa......


guest what is the menu?


My mummy and siblings said " wah, dek dah pandailah buat kuah kacang... so delicious.

Thanks mummy, you made my day beautiful today...
I'm really enjoy the breakfast,
bang dek n Lisa too...


Thanks to daddy for support all the "rojak" ingredients...

BUT, mummy said my rojak tak cukup syarat!

NO telur rebus
NO hirisan cili besar merah
No "kuih kodok"

Yelah mummy, anak you ni kan tak suka masak!

Last nite, mummy cooked nasi impit, eat together with kuah kacang n hot fried chicken. So yummy...

'ketam-ketam pun dah pandai makan nasi impit n "kodok pisang"...

We gathered due to Ayik came back from asrama...

Really a sweet memories in the "darkness"!

2 comments:

zue said...

HeHehe..Lisa yang tak shower telah mencutap! dek, i nak rojak tu!!! :(

Syed Fairus said...

Enis, rumah aku dengan rumah kau kan dekat....

Post a Comment