RSS Feeds

Saturday, December 25, 2010

Happy Merry Christmas from Lisa

Lisa nak ucapkan Happy Merry Christmas kepada semua kawan2 yang beragama Kristian, dan juga pada teacher Lisa, Mrs. Rajah.

Last day sekolah, Lisa ada bagi kad dan gift pada teacher dan teacher kata dia nak gantung kad dan letak hadiah kat pokok krismas.

Lisa miss teacher so much...Next week Lisa dah masuk darjah 1, jadi tak dapat jumpa teacher lagi. Tapi Lisa tetap sayang dan ingat teacher sampai bila-bila...

Mummy kata, kat Malaysia ni ada banyak kaum dan agama. kita kena hormat hari raya setiap orang. Mummy kata kita 1 Malaysia.

Lisa pergi tiga tempat hari tu dan jumpa pokok krismas yang cantik2. Lisa pun berposinglah...




Ni masa Lisa ikut mummy dan ayah pergi Alamanda, Putrajaya.




Cantikkan! Masa ni Lisa ikut auntie Melur dan mummy ke One Utama. Ayah tak ikut, dia busy...



Kat sini lagi cantikkan! ni gambar kat the Curve, mummy yang ambilkan gambar ni. Ayah masa tu dah lepak kat kedai buku "Borders". Ayah sibuk nak cari buku2 tentang pendidikan.


Lisa happy sangat... tapi Lisa pelik, kenapa masa krismas, diorang buat cantik-cantik... tapi masa hari raya tak buat pun!

Sape nak jawab ni?

2 comments:

Chacha's Heavens said...

raya puasa tu hari kesyukuran kita lepas tamatnya Ramadhan. sambutannya mmg patut sederhana aje. tp dulu raya kita cantik mcm krismas jugak tau.

apa kata raya 2011, lisa hias rumah cantik2 mcm krismas ni? nt kalau kak cha dtg ziarah raya msti best. ;D

zue said...

Wow, lisa dah pandai blogging ya :) Lisa, if posing tu jangan la lupa tunjuk gigi Lisa yang cantik tu! :P

Post a Comment