RSS Feeds

Monday, January 31, 2011

Sorry...tak tau pulak...


Kadang-kadang kita rasa benda tu tak penting bagi kita,
tapi sebenarnya benda tu penting bagi orang lain...

Kadang-kadang kita suka ambil mudah,
yang didepan mata tu, yang paling dekat, malas nak carik-carik,
so ambil dan gunakan saja,
walaupun itu hak orang...

Apa yang berlaku jadi satu pengajaran bagi i...

kenapa adik guna kertas ni?
Adik ingat kertas ni tak elok, so adik pakailah.
Kan tu abang photostat duit belanja Lisa, hari pertama dia sekolah?
(ermm.. masa ni terkedu sekejap, tak tau nak jawap apa..)

Seketika...

Lah ye ke bang?
Sorrylah adik tak sengaja...
nanti adik photostat balik, dan adik tampal balik, and photostat balik k.

itulah "bang Dek"
everything got a sentimental value for him...
Maksudnya, sebelum dia bagi Lisa duit belanja tu, dia dah make a copy of the RM2 tu.

Yang mummy pulak, main nak conteng2 je kertas tu.

Hope mummy tak buat lagi...Mummy akan respect barang orang biarpun apapun...

No comments:

Post a Comment