RSS Feeds

Friday, February 19, 2010

Truth of life....A little time to read and to think on it......

Pagi ni bakal adik ipar aku sent a good message about parents. So I would like to share with all..
























Everybody has an apple tree in his life. And this is your Parents !!






Nilai murni drpd. story ni, biar sesibuk mana kita sekalipun, janganlah lupa luangkan masa untuk menjenguk ibu bapa kita. Paling tidak pun, call lah mereka bertanyakan khabar. Zaman yang serba canggih ni dah takde alasan tak dpt. buat tu semua. Yang paling penting doakan mereka.


"Ya Allah, Kau peliharalah kedua ibubapaku dalam rahmat dan kasih sayangmu, sebagaimana mereka memeliharaku sedari kecil dengan penuh kasih dan sayang..Amin."


Thanks Eddy.


2 comments:

Sue said...

betul tu.. cerita pokok epal yang menyedarkan anak2 yg lalai. *teringat kat mak walo hari2 jumpa mak*

Enis said...

Samala kita Su. Akak ni tak lengkap rasanya hari, jika tak dapat jumpa parents and all the siblings..Kita kena ingat from now, that one day later kita juga akan jadi seperti parents kita sekarang.

Post a Comment