RSS Feeds

Thursday, August 19, 2010

i pun rasa berdebar ...

Esok, 20/08/2010...

Adik Bang Dek akan menjalani operation setelah sebulan dia berada di hospital. Dia tak boleh deliver normal kerana masalah uri. i tak tahu nak explain further coz takde pengalaman macam tu.

Baby yang bakal lahir nanti merupakan anak yang ke-2. Abangnya Muhammad Izz Irfan telah pun meninggalkan kami seusia hampir seminggu selepas di lahirkan... Allah lebih menyayangi Izz.

Dalam minggu ni, i pulak yang berdebar2... macam2 rasa ada... namun i mendoakan agar mama Izz selamat melalui operation esok dan melahirkan adik Izz...

Amin.

1 comment:

.:.Chacha's Heavens.:. said...

salam kak. macam mana dgn operation? selamat ke? mudah-mudahan selamat. apa pun terus berdoa utk yg terbaik, semoga berkat bulan Ramadhan ni beri nafas baru dlm kehidupannya.

Post a Comment