RSS Feeds

Sunday, August 1, 2010

Bang Dek's Mogel

Dah hampir 3 bulan kami meninggalkan bumi HK...

but i masih tak sempat2 lagi nak menulis moment2 manis kami di sana...

So I decided to add photos only, under different2 theme...

For this time, photo about bang Dek's "Mogel"

Let's photo tell the sweet memories...


Lisa loves Mickey & Minnie...


Mrs. Donald Duck so sweet...


Mummy, Lisa dapat jumpa Chipmunks!


Kenapa kat Malaysia tong sampah tak cantik macam kat sini?


Mesin untuk buat duit Disneyland... Bang Dek sempat buat dua keping syiling.


Lisa dah penat ni Mi... sakit dah kaki Lisa ni berdiri...

Bukan senang nak take photo with Mickey & Minnie. Got a long que to go... Ikut hati memang dah nak give up, tapi apa meaning jejakkan kaki kat Disneyland if not to take a photo with all the Disney characters!

1 comment:

zue said...

sweet memories! ;)

Post a Comment