RSS Feeds

Wednesday, June 23, 2010

Rindunya...

Syukur alhamdulillah... dapat juga i kembali ke sini...

Sebelum tu, i nak ucapkan jutaannnnnnnnn terima kasih kepada semua yang mengambil berat dan mendoakan keafiatan i. Moga anda semua beroleh sihat dan selamat dalam peliharaan-Nya jua...Amin.

Ramai yang bertanya, apa sebenarnya penyakit i... i sendiri pun tak tau how to explain. Tapi masa sakit hari tu Sis Rini ada sent info about side effect from H1N1 vaksin... memang macam tu lah yang i rasa...

Nak tau lebih lanjut, baca ya... http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2010/05/suntikan-vaksin-h1n1.html

Selama menyepi ni, macam2 yang berlaku...dan nak update kat sini. Tapi now i really busy giler! nanti2lah k..

(ni pun time lunch... sebab dah rindu sgt. kat blog ni...)

No comments:

Post a Comment