RSS Feeds

Thursday, June 24, 2010

Durian

i baru je balik dari dusun durian. Ke sana dengan kawan tadi utk. order durian for 'Durian Party" kat ofis esok.

Ni merupakan final durian party for me... huhuhu... kat ofis baru nanti mesti takde party2 mcm ni...betul2 tak bestlah..

I tak minat sgt durian, setakat 2 or 3 ulas bolehlah...tapi suasana menikmatinya dengan kawan2 yang tak boleh dilupakan tu.

Cina jual durian tu happy je tadi bila duriannya laku banyak... :)

i pulak dah pening... (lepas makan 3 ulas durian and minum air kelapa... :(

Axe oil pleaseeeeeeeeeeeeee

1 comment:

.:.Chacha's Heavens.:. said...

ahaha! i luv durian.
recently my mom pun kepingin durian.
my dad yg bgtau ada 1 gerai durian yg best kat pasar malam near our house.
memang 2 hari lepas my mum berbuka puasa dengan durian tulah. manisnya durian tu.

tapi xleh makan banyak2,
nanti hangat laa pulak~ ^_^

Post a Comment