RSS Feeds

Friday, June 25, 2010

Pantang sungguh!

Pagi2 ni je i dah merungut2 dalam kereta while driving... si Lisa pun sampai kata "biar je lah mi..."

Macam mana tak menyalak, kalau dah duduk kat lane paling kanan, but drive macam siput babi! meter kat dashboard tu tak sampai pun angka 40...

Yang paling tension tu, bila driver yang melambatkan perjalanan i tu PEREMPUAN... ni bukan yang pertama kali bagi i, tapi dah banyak kaliiiiiiiiiii...

Lane kiri kosong je, tapi she still maintain drive kat lane kanan. Mimpi ke apa you kak!!!!

I memang pantang sungguh driver lembab2 ni... betullah pandu cermat jiwa selamat, tapi if you pandu terlalu cermat, sampai jiwa i lumat.. memang you jenis yang paling teruklah..

For those driver yang dlam kategori day dreaming and siput babi ni, please lah attend JPJ class balik... ANDA telah menyusahkan driver2 yang lain..silap2 anda boleh menyebabkan kemalangan dan kematian pada org2 lain!!!!!!!

1 comment:

.:.Chacha's Heavens.:. said...

uih kak sabar ya.
macam biasa je mengalami situasi ni kat sini
hehehehe~

Post a Comment