RSS Feeds

Sunday, March 20, 2011

I love you more mother...

Dah lebih sebulan tak kembali di sini :(

Esok...
Lisa akan kembali ke sekolah semula,
after about 9 days bercuti.
Risau gak ni, takut pagi2 sok dia menangis...
selama cuti ni, dia asyik sedih dan menangis je bila ditinggalkan kat rumah Kak Nab,
sambil nangis tu, cakap "Lisa rindu mummy"
(mummy too sayang...rasa nak tercabut jantung mummy tiap kali berpisah dengan Lisa tau!)
Tapi, diorang semua tak faham kan!:(

Masa cuti,
Sempat jugak kami luangkan masa watch CD Rapunzel..
so, sekarang ni, tiap kali telefon Lisa,
she nak mummy cakap "I love you Rapunzel"...
And she will reply "I love you more mother"..
so cute...

Mummy pun akan start gundah gulana lah sok...
akan cakap sorang2 sambil tengok gambar Lisa kat atas meja kerja mummy tu,
ada hp, tapi tak boleh nak contact Rapunzel mummy:(

Ni, tengah risau giler,
coz nama dah kena petik utk attend HR meeting kat Shanghai,
almost 4 days kat sana nanti...

mummy tak nak pergi...huhuhu...

No comments:

Post a Comment